Volg Groot schoenmode op FacebookWebdesign studio2B
miinto

Visie

Een paar schoenen kunt u overal kopen. Wij willen net dat stukje extra toegevoegde waarde geven aan het product dat u bij ons koopt. Dit doen wij door het goede gevoel over te brengen bij u als klant door vakmanschap, gastvrijheid, gezelligheid, exclusiviteit en service.

Raymond Groot Schoenmode biedt de beste collectie schoenen, tassen en accessoires voor de vrouw en man die stijl en kwaliteit weten te waarderen. Raymond Groot Schoenmode verkoopt een collectie schoenen, tassen en accessoires welke moeten voldoen aan de door ons gestelde eisen: kwaliteit, pasvorm en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Alleen deze worden in de collectie van Raymond Groot Schoenmode opgenomen.

In een omgeving welke draait om emotie en kwaliteit is het een logisch gevolg, dat ook de mens voor ons een belangrijke factor is voor het succes wat wordt behaalt! De klanten herkennen feilloos de positieve energie die vrijkomt in een winkel als de onze!

 

Raymond Groot schoenmode staat voor inspirerende en trendsettende schoenmode, voor de mode en kwaliteit bewuste man en vrouw van deze tijd!